Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Luther: The Fallen Sun’ med Idris Elba

Se trailer til ‘Luther: The Fallen Sun’ med Idris Elba

09/02/2023 | Flixfilm

Idris Elba er tilbage som detektiven John Luther når den storslået fortsættelse til den britiske og prisvindende psykologiske krimiserie ‘Luther’ får premiere på Netflix om lidt over en måned.

Netflix har netop frigivet traileren til spillefilmen, der har fået navnet ‘Luther: The Fallen Sun’, og den kan ses nederst i artiklen.

I fortsættelsen terroriserer en koldblodig seriemorder London mens den geniale men vanærede efterforsker John Luther (Elba) sidder bag tremmer.

Han kan ikke glemme og er fyldt med hævn overfor den cyberpsykopat, som han aldrig formåede at fange, og som nu håner ham offentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor beslutter han sig for at bryde ud af fængslet og få den sadistiske seriemorder ned med nakken!

Foruden Idris Elba (‘The Wire’, ‘The Dark Tower’) medvirker også Cynthia Erivo (‘Bad Times at the El Royale’), Andy Serkis (‘The Lord of the Rings: The Two Towers’) og Dermot Crowley (‘Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi’) i den episke fortsættelse til den succesfulde tv-serie.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

Filmen er instrueret af Jamie Payne (‘Outlander’, ‘The Hour’) mens at manuskriptet er skrevet af Neil Cross, som også skabt den originale ‘Luther’-serie, der tidligere kunne streames på Netflix Danmark, men som på nuværende tidspunkt ikke er tilgængelig.

TV-serien ‘Luther’ blev oprindeligt udviklet af BBC og kørte over 5 sæsoner fra 2010-2019, men blev herefter lukket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillefilmen skulle have en forbindelse til den sidste sæson af ‘Luther’, som man altså desværre ikke kan nå at gense inden at ‘Luther: The Fallen Sun’ medmindre Netflix planlægger at ligge serien ud til streaming igen.

Se ‘Luther: The Fallen Sun’ på Netflix Danmark fra den 10. marts.
Skriv kommentar