Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Michael Bays ‘6 Underground’ med Ryan Reynolds

Se trailer til Michael Bays ‘6 Underground’ med Ryan Reynolds

02/10/2019 | Flixfilm

six 6 underground netflix danmark premiereStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret premieredato og første trailer til actionbraget ‘6 Underground’, der er instrueret af Michael Bay (‘Transformers’, ‘Armageddon’) og skrevet af Paul Wernick og Rhett Reese (‘Deadpool’).

Se traileren til ‘6 Underground’, som får premiere på Netflix den 13. december, nederst i artiklen.

Netflix har samtidig frigivet synopsen til filmen, som har et budget på mere end $150 mio, og den er lidt atypisk så den kommer herunder i sin helhed;

Hvad er det bedste ved at være død?
Det er ikke at slippe for din chef, din eks eller at få en ren straffeattest.
Det bedste ved at være død… er friheden.
Friheden til at bekæmpe det onde i verden uden at blive forhindret i det.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘6 Underground’ introducerer dig for en ny slags actionhelt. Seks talentfulde personer fra hele verden er blevet udvalgt. Ikke bare for deres utrolige evner, men for deres unikke vilje til at slette deres fortid for at ændre fremtiden. Teamet ledes af en gådefuld mand (Ryan Reynolds), hvis eneste mission i livet er at sikre sig, at selvom han og teamet aldrig vil blive husket, så bliver deres handlinger det helt sikkert.

Foruden Ryan Reynolds medvirker også Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi og Dave Franco.

Se ‘6 Underground’ på Netflix Danmark den 13. december 2019.Skriv kommentar