Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

Se trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

07/08/2019 | Flixfilm

mindhunter sæson 2 trailer danmarkSnart lander anden sæson af David Finchers psykologiske krimiserie ‘Mindhunter’ på Netflix Danmark, og nu kan streamingtjenesten løfte sløret for den officielle trailer.

Se den traileren til ‘Mindhunter’ sæson 2 nederst i artiklen.

I den nye sæson, som får premiere den 16. august, drager de to FBI-agenter (Jonathan Groff & Holt McCallany) ud på en ny ildevarslende opgave, som blandt andet inkluderer Atlanta Child Murders, som over en årrække resulterede i mindst 28 mord på børn, unge og voksne.

Traileren giver også en teaser til Charles Manson, som også bliver omdrejningspunktet i den nye sæson. Han spilles i øvrigt af Damon Herriman, der ligeledes spiller selvsamme seriemorder i Quentin Tarantinos nye film ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober 2017 og i den forbindelse anmeldte Flixfilm serien og tildelte den 5 stjerner med kommentaren; “‘Mindhunter’ er ligesom de seriemordere, som FBI-agenterne interviewer: Du vil være skeptisk til at starte med, men snart er du opslugt af en dragende fortælling.”

LÆS OGSÅ   Netflix er klar til jul med 22 magiske nyheder

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Mindhunter’ – sæson 1

Krimiserien er baseret på ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ af John Douglas og Mark Olshank og instrueres af David Fincher (‘Gone Girl’, ‘Zodiac’, ‘House of Cards’).

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 16. august 2019.1 kommentar til Se trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

  1. Jens - kl. 13:16, 07-08-2019:

    Gider man næsten?? Netflix har det jo med at stoppe de gode serier.

    Skriv kommentar