Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

Se trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

07/08/2019 | Flixfilm

mindhunter sæson 2 trailer danmarkSnart lander anden sæson af David Finchers psykologiske krimiserie ‘Mindhunter’ på Netflix Danmark, og nu kan streamingtjenesten løfte sløret for den officielle trailer.

Se den traileren til ‘Mindhunter’ sæson 2 nederst i artiklen.

I den nye sæson, som får premiere den 16. august, drager de to FBI-agenter (Jonathan Groff & Holt McCallany) ud på en ny ildevarslende opgave, som blandt andet inkluderer Atlanta Child Murders, som over en årrække resulterede i mindst 28 mord på børn, unge og voksne.

Traileren giver også en teaser til Charles Manson, som også bliver omdrejningspunktet i den nye sæson. Han spilles i øvrigt af Damon Herriman, der ligeledes spiller selvsamme seriemorder i Quentin Tarantinos nye film ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober 2017 og i den forbindelse anmeldte Flixfilm serien og tildelte den 5 stjerner med kommentaren; “‘Mindhunter’ er ligesom de seriemordere, som FBI-agenterne interviewer: Du vil være skeptisk til at starte med, men snart er du opslugt af en dragende fortælling.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Jimmy Savile: A British Horror Story'

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Mindhunter’ – sæson 1

Krimiserien er baseret på ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ af John Douglas og Mark Olshank og instrueres af David Fincher (‘Gone Girl’, ‘Zodiac’, ‘House of Cards’).

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 16. august 2019.
1 kommentar til Se trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

  1. Jens - kl. 13:16, 07-08-2019:

    Gider man næsten?? Netflix har det jo med at stoppe de gode serier.

Skriv kommentar