Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Netflix-filmen Ridiculous 6 med Adam Sandler

Se trailer til Netflix-filmen Ridiculous 6 med Adam Sandler

27/10/2015 | Flixfilm

ridiculous 6 netflix danmarkDen 11. december har Netflix premiere på filmen Ridiculous 6, der er blevet til i samarbejde med komikeren Adam Sandler, som har indgået en aftale med Netflix om at lave fire film eksklusiv til streamingtjenesten. Første trailer fra filmen er nu blevet offentliggjort og den kan findes nederst i artiklen.

Komediefilmen Ridiculous 6 handler om den tilsyneladende forældreløse Tommy “White Knife” Stockburn (Adam Sandler), som er blevet opfostret hos indianerne. Da hans far imidlertid dukker op efter flere år drager Tommy og hans fem brødre ud på en eventyrfyldt rejse gennem det gamle vesten.

Filmen byder på en stjernespækket rolleliste som blandt andet indeholder Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Steve Buscemi (The Big Lebowski), Dan Aykroyd (Ghost Busters), Danny Trejo (Machete), Jorge Garcia (Lost), Taylor Lautner (Grown Ups 2), Rob Schneider (50 First Dates), Luke Wilson (Old School), Nick Nolte (Tropic Thunder) og naturligvis Adam Sandler (Pixels).

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i oktober

Med rollelisten og filmens premis i vente, er der dermed lagt op til en klassisk komediefilm fra Adam Sandler, der nok skal byde på skøre personligheder, morsomme jokes og et lattervækkende handlingsforløb. Det er endvidere ingen hemmelighed, at filmens titel referer til klassiske westerns som The Magnificent Seven og den kommende The Hateful Eight af Quentin Tarantino.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ridiculous 6 er den første af i alt fire film, som Adam Sandler har forpligtet sig, at lave udelukkende til streamingtjenesten Netflix. Adam Sandler vil både medvirke og producere de nye film.

Se Ridiculous 6 har premiere på Netflix Danmark d. 11. december.    Skriv kommentar