Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Netflix-filmen ‘Small Crimes’ med Nikolaj Coster-Waldau

Se trailer til Netflix-filmen ‘Small Crimes’ med Nikolaj Coster-Waldau

10/03/2017 | Flixfilm

Den 28. april har Netflix eksklusiv premiere på den filmen ‘Small Crimes,’ som byder på læssevis af sort humor med danske Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones, Nattevagten) i hovedrollen.

I anledningen af den snarlige premiere har Netflix netop udsendt en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Small Crimes’ spiller Nikolaj Coster-Waldau den tidligere politibetjent Joe Denton, der må tilbringe 6 år i fængsel da han bliver anklaget for mordforsøg på en advokat. Da straffen er udstået, prøver han at vende tilbage til livet, men hans fortid indhenter ham og inden længe er han fanget mellem en korrupt sherif, en hævngerrig statsadvokat, og en mafiaboss, der ved for meget.

Traileren nedenfor giver tydeligt et indblik i den angerfulde Joe Dentons liv, som ufrivilligt og tilsyndeladende tilfældigt bliver trukket tilbage mod den kriminelle løbebane.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Foruden Nikolaj Coster-Waldau medvirker også Molly Parker (House of Cards, Deadwood), Gary Cole (Office Space, Pineapple Express) og Macon Blair (Blue Ruin, The Green Room) i ‘Small Crimes’. Filmen er instrueret af E.L. Katz, som også stod bag den roste krimikomedie ‘Cheap Thrills’ fra 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Small Crimes’ har premiere på Netflix Danmark den 28. april.
Skriv kommentar