Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Netflix-serien Frontier med Jason Momoa

Se trailer til Netflix-serien Frontier med Jason Momoa

28/11/2016 | Flixfilm

frontier-netflix-serie-premiereForleden kunne streamingtjenesten Netflix offentliggøre premieredatoen på den nye Netflix-serie Frontier, som har Jason Momoa (Game of Thrones, Batman Vs. Superman: Dawn Of Justice) i hovedrollen.

Premieren er sat til 20. januar og nederst i artiklen kan du se traileren.

Frontier er en adventure-dramaserie, der handler om den kaotiske og voldelige kamp i det 18. århunderede, da pelsindustrien i Nordamerika begyndte at blomstre og trak rigdom og magt med sig. Serien bliver fortalt fra flere perspektiver og går tæt på de blodige konflikter hvor blandt andet forretningsaftaler blev afgjort med økser.

Serien havde i november premiere på Discovery Canada og er allerede blevet fornyet med yderligere en sæson. Det er Discovery Canada, som har lavet serien, mens Netflix har købt rettighederne til at vise den udenfor Canada.

LÆS OGSÅ   Årets bedste Netflix-serier 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

En journalist fra The Globe and Mail har beskrevet serien som “en action-packed, ukompliceret og meget underholdende fortælling om morderne, der skabte landet ved at plyndre det, når de ellers ikke var optaget af at dræbe hinanden.”

Foruden Jason Momoa, medvirker også Alun Armstrong (New Tricks, Braveheart), Landon Liboiron (Hemlock Grove, Degrassi), Zoe Boyle (Downton Abbey, Sons Of Anarchy), Allan Hawco (Republic Of Doyle, Murdoch Mysteries) i serien.

Frontier er på 6 episoder og alle afsnit kan ses på Netflix Danmark fra den 20. januar.Skriv kommentar