Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Netflix-serien Master of None

Se trailer til Netflix-serien Master of None

22/10/2015 | Flixfilm

master of none netflix danmarkDen 6. november har Netflix premiere på en helt ny komedieserie, som hedder Master of None og som har den amerikanske komiker Aziz Ansari i hovedrollen. I forbindelse med den snarlige premiere har Netflix netop udsendt en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Aziz Ansari har både skrevet, instrueret og medvirker i Master of None, der er en komedie serie baseret på hans egne oplevelser. Aldersdiskrimination, sex, forhold, racisme og tacos – det er blot nogle af de emner, Dev (Aziz Ansari) spekulerer over i serien. Dev er en 30-årig skuespiller bosat i New York, som kæmper med en række forskellige beslutninger – lige fra hvad han skal spise til, hvordan han skal leve resten af sit liv.

LÆS OGSÅ   Ny sæson af 'Snabba Cash' på trapperne

Komikeren Aziz Ansari er bedst kendt for sin rolle i den prisvindene serie Parks and Recreation og for sine stand-up comedy shows.

Udover Aziz Ansari medvirker også H. Jon Benjamin (Archer, Bob’s Burgers, Wet Hot American Summer), Lena Waithe (The Comeback) og Eric Wareheim fra comedy-duoen Tim & Eric. Master of None gæstes endvidere af Claire Danes fra den populære krimiserie Homeland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Master of None har premiere på Netflix Danmark d. 6. november.
Skriv kommentar