Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Noah Baumbachs biografaktuelle Netflix-film ‘Marriage Story’

Se trailer til Noah Baumbachs biografaktuelle Netflix-film ‘Marriage Story’

08/11/2019 | Flixfilm

Marriage Story netflix biograf danmarkNetflix har udsendt den officielle trailer til Noah Baumbachs anmelderroste film ‘Marriage Story’, der får premiere på den danske streamingtjeneste den 6. december.

Se traileren nederst i artiklen.

Inden premieren på Netflix Danmark kan du dog også opleve ‘Marriage Story’, som har Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda og Ray Liotta på rollelisten på det store lærred da den får begrænset premiere i en række udvalgte biografer.

‘Marriage Story’ får biografpremiere den 28. november – en uge inden premieren på Netflix – og vises i Valby Kino og Grand Teatret i København. Listen over biografer der viser den stjernespækkede film bliver løbende udvidet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Komediedramaet, der følger en skilsmisse mellem teaterinstruktøren Charlie (Adam Driver) og skuespilleren Nicole (Scarlett Johansson), har udelukkende fået store roser af diverse kritikere og Netflix forventer, at ‘Marriage Story’ kommer i spil ved de kommende Oscar-nomineringer.

LÆS OGSÅ   Netflix aflyser 'The Bastard Son & The Devil Himself' efter en sæson

Filmen har da også en bedømmelse på 97% på filmmediet Rotten Tomatoes baseret på mere end 115 anmeldelser.

‘Marriage Story’ er skabt af Noah Baumbach, som tidligere er blevet Oscar-nomineret med ‘The Squid and the Whale’ fra 2005. Han har også stået bag Netflix-filmen ‘The Meyerowitz Stories‘ med Adam Sandler, Ben Stiller og Dustin Hoffman. Find den på Netflix.

Se ‘Marriage Story’ på Netflix Danmark den 6. december.Skriv kommentar