Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ny dansk Netflix-serie ‘Equinox’

Se trailer til ny dansk Netflix-serie ‘Equinox’

23/11/2020 | Flixfilm

Equinox netflix serieNetflix kan i dag offentliggøre premieredato og første trailer til den nye danske serie ‘Equinox’, som er baseret på den anmelderroste podcast ‘Equinox 1985’ af Tea Lindeburg.

Serien består af seks episoder og har blandt andre Danica Curcic (‘Broen’, ‘Kriger’) og Lars Brygmann (‘Dicte’) på rollelisten.

‘Equinox’ kan ses på Netflix fra den 30. december 2020.

Find trailer nederst i artiklen.

‘Equinox’ er en karakterdrevet, overnaturlig thriller om en ung kvinde ved navn Astrid (Danica Curcic), der er stærkt berørt af sin søsters og søsterens klasses uforklarlige forsvinden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Astrid er kun ni år gammel i 1999, da en klasse af nyudklækkede studenter forsvinder sporløst af uforklarlige årsager. Astrid, der er søster til en af de forsvundne studenter, bliver stærkt traumatiseret og plages af skrækindjagende syner i årene efter den uforklarlige hændelse.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

1 år senere, i 2020, er Astrid vært på et aftenradio-program, da hendes mareridtslignende syner pludselig begynder at dukke op igen. Da en af de tre overlevende fra 1999 kontakter hende gennem hendes radioprogram og kort derefter dør på mystisk vis, er Astrid fast besluttet på at finde ud af, hvad der skete med hendes søster og gymnasieklassen. Her opdager hun en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig kunne have forestillet sig.

‘Equinox’ har premiere på Netflix Danmark den 30. december.
Skriv kommentar