Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ny fartgal sæson af ‘Formula 1: Drive to Survive’

Se trailer til ny fartgal sæson af ‘Formula 1: Drive to Survive’

19/02/2020 | Flixfilm

Se trailer til ny hæsblæsende sæson af Formula 1 Drive to SurviveNetflix har netop udsendt en trailer til ‘Formula 1: Drive to Survive’ sæson 2, som kan streames fra den 28. februar.

Se trailer nederst i artiklen.

Den dynamiske serie vender tilbage med 10 nye afsnit, som alle følger, hvad der er på spil i den mest adrenalinfyldte sportsgren i verden.

Kun 20 kørere kan konkurrere i Formel 1, og med nogle af sportens topnavne, som i 2019 kørte for nye hold, var sæsonen fyldt med ødelagte alliancer og fornyet rivalisering.

For første gang nogensinde har alle 10 hold, inklusive Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team og Scuderia Ferrari, givet Netflix adgang til maskinrummet, mens de kæmpede side om side om sejren i verdens bedste motorsportsliga.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Serien følger kørerne, holdkaptajnerne og ejerne og giver et unikt billede på deres liv, både på og uden for banen – såvel som den spænding og glamour, sporten er forbundet med.

Anden sæson af serien får premiere lidt under et år efter at første sæson havde premiere den 8. marts 2019.

‘Formula 1: Drive to Survive’ er executive-produced af Oscar-vinder James Gay Rees (‘Amy’, ‘Senna’) og Paul Martin (‘Diego Maradona’).

Se Formula 1: Drive to Survive på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 28. februar.
Skriv kommentar