Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny Netflix-komedie med Adam Sandler og Jennifer Aniston

Se trailer til ny Netflix-komedie med Adam Sandler og Jennifer Aniston

27/04/2019 | Flixfilm

murder mystery netflix film premiere danmarkI marts kunne vi her på Flixfilm afsløre den kommende Netflix-komedie ‘Murder Mystery’ med Adam Sandler, Jennifer Aniston og Luke Evans.

Nu kan streamingtjenesten Netflix imidlertid offenliggøre premieredato og en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Murder Mystery’ får eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 14. juni.

Da en betjent (Adam Sandler) fra New York langt om længe tager sin kone (Jennifer Aniston) med på en længeventet tur til Europa, møder de på flyet en ældre millionær Malcolm Quince, der inviterer dem med til en intim familie sammenkomst på hans private yacht. Men da Quince bliver myrdet, bliver de to pludselig de hovedmistænkte for mordet på den velhavende vært.

Filmen instrueres af Kyle Newacheck, der tidligere har været med til at skabe komedieserien ‘Workaholics’ og ‘Happy Endings’, mens manuskriptet er skrevet af James Vanderbilt (‘Independence Day: Resurgence’, ‘The Amazing Spider-Man’).

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Victim/Suspect'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Murder Mystery’ genforener Adam Sandler og Jennifer Aniston, som seneste spillede overfor hinanden i ‘Just Go With It’ fra 2011, sammen med flere dygtige skuespillere, heriblandt Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez, Terence Stamp og tidligere nævnte Luke Evans.

Se ‘Murder Mystery’ på Netflix Danmark fra den 14. juni.
Skriv kommentar