Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny Netflix-serie ‘Sex Education’

Se trailer til ny Netflix-serie ‘Sex Education’

03/01/2019 | Flixfilm

sex education netflix trailer social2Den 11. januar har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye komedieserie ‘Sex Education’, der er en moderne skildring af seksuelle og romantiske oplevelser, identitet, venskab og livet som teenager.

Se en trailer til ‘Sex Education’, som er på 8 episoder nedenfor.

‘Sex Education’ handler om den 16-årige og uskyldige Otis, der bor hos sin mor; sex-terapeuten Jean. Stadig omgivet af manualer, film og kedelige samtaler om sex, er Otis en tilbageholdende ekspert om emnet.

Da Otis mors arbejde afsløres, beslutter han at begynde at bruge sin mors viden og åbner sammen med en af sine klassekammerater en hemmelig sexterapi-ekspertgruppe på skolen og begynder derfor at rådgive eleverne om alle deres underlige og vidunderlige problemer. Selvom at Otis hurtigt bliver en selverklæret sex-ekspert, så kan han godt selv bruge lidt råd og vejledning…

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 8 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

I hovedrollen finder man Asa Butterfield, som nok bedst huskes for sin rolle som Hugo Cabret i Martin Scorseses film ‘Hugo’ fra 2011. Også dem tidligere ‘X-Files’-stjerne Gillian Anderson, samt Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells og Kedar Williams-Stirling medvirker i serien.

‘Sex Education’ er skabt og skrevet af Laurie Nunn, produceret af Jamie Campbell og Joel Wilson.

Se ‘Sex Education’ på Netflix Danmark fra den 11. januar.Skriv kommentar