Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ny pinlig sitcom med Jamie Foxx

Se trailer til ny pinlig sitcom med Jamie Foxx

18/03/2021 | Flixfilm

jamie foxx sitcom netflixDen amerikanske stjerneskuespiller Jamie Foxx, som de senere år har medvirket i et hav af prisbelønnede film som ‘Django Unchained’, ‘Ray’ og ‘Collateral’ vender snart tilbage til hvor det hele startede – nemlig med comedy og sitcom.

Det sker i den nye Netflix-serie, som man med god samvittighed kan kalde pinlig, ‘Dad Stop Embarrassing Me!’, der får premiere i april.

Netflix har netop løftet sløret for første trailer, der kan ses nederst i artiklen.

Igennem 8 episoder spiller Jamie Foxx den enlige far og ejer af et succesfuldt kosmetikmærke, Brian Dixon, der må ligge de dårlige vaner på hylden og lære nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter Sasha flytter ind.

Han søger derfor hjælp hos sin egen far og søster, som kan hjælpe ham med at tackle teenagedrenge, TikTok og virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I bedste Eddie Murphy-stil spiller Jamie Foxx dog ikke blot en enkelt rolle i serien – han optræder nemlig flere gange i forskellige forklædninger, som blandt andet Rusty, Cadillac Calvin og Reverend Sweet Tee (billedet).

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Robbie Williams'

Serien beskrives som værende fuld af kærlighed og humor, og den er baseret på Jamie Foxx’ virkelige forhold til sin datter Corinne Foxx, der også er tilknyttet serien som producer.

Jamie Foxx har skabt serien, mens Ken Whittingham (‘Black-ish’) instruere og Kyle Evans, der tidligere har arbejdet som med Foxx på ‘The Jamie Foxx Show’ fra 1996 er hevet ind som showrunner.

Se første sæson af ‘Dad Stop Embarrassing Me!’ på Netflix Danmark fra den 14. april.
Skriv kommentar