Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny rebelsk Netflix-komedie ‘Moxie’

Se trailer til ny rebelsk Netflix-komedie ‘Moxie’

03/02/2021 | Flixfilm

moxie netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix frigivet første trailer til den nye komediefilm ‘Moxie’, som er instrueret af den amerikanske skuespiller Amy Poehler (‘Parks and Recreation‘).

Se traileren til filmen, som har Hadley Robinson, Lauren Tsai, Josephine Langford og Patrick Schwarzenegger på rollelisten, nedenfor.

Den generte 16-årige Vivian (Robinson) er træt af den kønsdiskriminerende og usunde stemning på sin high school, og har altid foretrukket at holde sig for sig selv. Men da en ny studerende melder sin ankomst (Alycia Pascual-Peña) finder Vivian inspiration i sin mors rebelske fortid og beslutter sig for at hun har fået nok!

Hun udgiver derfor et anonymt undergrundsmagasin kaldet Moxie, der afslører problemerne på skolen. Det sætter gang i de unges kamp for at blive voksne over hele skolen.

LÆS OGSÅ   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Moxie’ er baseret på en roman af Jennifer Mathieu, der udkom i 2016. Mathieu har selv set filmen, som hun kalder “amazing!”.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Amy Poehler prøver kræfter som instruktør. Det skete seneste med Netflix-filmen ‘Wine Country‘ fra 2019, hvor en folk gamle veninder mødes på en fødselsdagstur i Napa Valley med masser af vin, som bliver mere og mere rodet for hvert minut.

Komedien ‘Moxie’ har premiere på Netflix Danmark 3. marts.Skriv kommentar