Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny sæson af House of Cards

Se trailer til ny sæson af House of Cards

12/01/2015 | Flixfilm

house of cards sæson 3 netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til den længeventede tredje sæson af House of Cards, der får eksklusiv premiere på Netflix 27. februar. Se klippet nederst.

Frank og Claire Underwood vender tilbage i en ny sæson af den højspændte dramaserie om politiske nedture og magtbegær. Ægteparret Underwood er under større pres end nogensinde og deres hemmeligheder er på randen af afsløring, derfor må de to kæmpe hårdere og mere intenst for at kunne fastholde deres magt blandt den øverste elite.

I traileren for House of Cards sæson 3 lader det til at udenringspolitik er i højsædet og flere velkendte personer, heriblandt hackeren fra sæson 2 medvirker igen. Der er dog også blevet plads til nye karakterer, og serien her deriblandt fået et dansk islæt i form af skuespilleren Lars Mikkelsen, der øjensynligt spiller en meget stor rolle i den nye sæson.

LÆS OGSÅ:   Netflix annoncerer efterfølger til den ulækre 'The Platform'

House of Cards har vundet et utal af priser og er en af de mest populære serier fra Netflix. I serien medvirker Kevin Spacey som Frank Underwood og hans kone Claire spilles af Robin Wright.

Se sæson 3 af House of Cards på Netflix fra d. 27. februar. I mellemtiden kan du (gen)se sæson 1 og 2 her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar