Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ny serie fra Netflix: Derek

Se trailer til ny serie fra Netflix: Derek

08/08/2013 | Flixfilm

derek netflix dkNetflix har den 12. september premiere på serien Derek som er skabt af den komiker Ricky Gervais som ligeledes spiller hovedrollen i serien. Traileren til Derek er netop blevet udsendt og du kan se den nederst i artiklen.

Derek er en bitter-sød komedie om en gruppe outsidere, der lever af samfundets velfærdsydelser. Ricky Gervais spiller selv den uskyldige Derek Noakes som nyder sit job på det lokale plejehjem. Serien har også Karl Pilkington på rollelisten, som nok er bedst kendt for sin rolle fra rejsedokumentaren An Idiot Abroad.

Ricky Gervais udtaler i forbindelse med annoncering af serien, “Netflix er fremtiden. TV vanerne har allerede ændret sig drastisk over de sidste 10 år og Netflix er det næste skridt. Folk vil se deres favorit serier når de har lyst. Den her aftale gav mig frihed og mulighed for, at nå ud til mange potentielle seere i hele verden. Netflix gav mig også et tilbud som jeg ikke kunne afslå. Helt ærligt, en kunster skal også spise!”

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Indholdschef hos Netflix, Ted Sarandos udtaler ligeledes, “Vi glæder os til, at arbejde med Ricky igen. Netflix var den først online streamingtjeneste som fik rettighederne til “The Office” for mange år siden.”

Derek har eksklusiv premiere på Netflix Danmark d. 12. september.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar