Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny serie fra skaberne af ‘Papirhuset’

Se trailer til ny serie fra skaberne af ‘Papirhuset’

04/03/2021 | Flixfilm

Sky Rojo serie netflixDen 19. marts har Netflix premiere på den nye serie ‘Sky Rojo’, som følger tre kvinders vilde og vanvittig jagt efter friheden, mens der er på flugt fra deres alfons og hans håndlangere begynder.

Selvom at seriens titel og premis måske ikke lyder tiltalende, så er det værd at bemærke, at ‘Sky Rojo’ er skabt af samme hold, der står bag én af de største seriesucceser på Netflix.

Manden bag serien er nemlig Álex Pina, som også er ophavsmanden på det globale fænomen ‘Money Heist‘ aka ‘La Casa De Papel‘ aka ‘Papirhuset‘.

Se den actionfyldte trailer til ‘Sky Rojo’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien følger de tre prostituerede Coral, Wendy og Gina, som kommer på ud på en farefuld flugt de de stikker af fra deres pimp Romeo og de to kumpaner Moises og Christian.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

Kvinderne kommer ud på en hektisk, kaotisk rejse, hvor de skal stå ansigt til ansigt med fare af enhver art og leve hvert sekund som om det var deres sidste. Planen? Hold dig i live bare 5 minutter mere.

Selvom at serien som bekendt endnu ikke har haft premiere, så har Netflix stor tiltro til Álex Pina og hans formåen om at skabe endnu et seriehit, at de allerede har givet ham grønt lys til at lave en sæson 2 på yderlige 8 afsnit.

Første sæson af ‘Sky Rojo’ har premiere på Netflix Danmark den 19. marts.Skriv kommentar