Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny stor-serie fra Netflix: Marseille

Se trailer til ny stor-serie fra Netflix: Marseille

02/04/2016 | Flixfilm

marseille netflix serieDen 5. maj har streamingtjenesten Netflix verdenspremiere på deres første franske original-serie. Marseille hedder serien og Netflix har netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Marseille er en politisk thrillerserie om magt og korruption, som bliver på i alt 8 episoder, og den tager udgangspunkt i historien om Robert Taro, der var byens borgmester for 25 år siden. Det kommende valg til posten udspiller sig dog dramatisk, da begge kandidater nægter at lade sig overvinde. Dette kaster kampen om borgmesterposten ud i en nådesløs situation hvor både politikere, fagforeninger og narkobaroner spiller sig på banen.

Golden Globe-vinder Gérard Depardieu, bl.a. kendt fra klassikere som Going places, The Last Metro og Cyrano de Bergerac, spiller hovedrollen, mens også stærke franske navne som Benoît Magimel (The Piano Teacher, Intimate Enemies og La tête haute), Géraldine Pailhas (Le Garçu , L’Adversaire og Young & Beautiful), Nadia Farès (Love in the Strangest Way, The Crimson Rivers og The Nest) samt Pascal Elso og Gérard Meylan har fundet vej til Marseille.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer 'Stranger Things'-spinoffs

“Netflix har givet os frie hænder til at skabe en fransk udgave af House of Cards. Det er enhver forfatters drøm og en stor mulighed for franske producere og andre kreative,” udtaler Dan Franck. “Serien Marseille er en ambitiøs og tankevækkende udforskning af lokal politik i en af verdens mest levende og fascinerende byer,” tilføjer Ted Sarandos, Indholdschef hos Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Marseille på Netflix Danmark fra 5. maj.    Skriv kommentar