Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny storserie fra Netflix; ‘The Politician’

Se trailer til ny storserie fra Netflix; ‘The Politician’

20/08/2019 | Flixfilm

The Politician netflix serie danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for deres næste forventningsfulde serie ‘The Politician’, som er fuld af komedie og satire og tilbyder et sjældent glimt af, hvad det kræver for, at man kan slå igennem i politik.

Se en trailer nederst i artiklen

Serien ‘The Politician’ følger Payton Hobart (Ben Platt), en velhavende studerende fra Santa Barbara, Californien. Han har lige fra start af vidst, at han en dag skulle være præsident i USA. Først skal han bare lige navigere sig igennem det mest forræderiske politiske landskab af dem alle – nemlig Saint Sebastian High School.

For at blive valgt som præsident for studenterkorpset, sikre sig en plads på Harvard og samtidig forblive på sin entydige vej til succes, er Payton nødt til at overliste sine hensynsløse klassekammerater uden at ofre sin egen moral og omhyggeligt iscenesatte image.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i juli

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien medvirker skuespillere som Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Julia Schlaepfer og Bob Balaban.

‘The Politician’ er skabt af Ryan Murphy, der har andre succesfulde serier som ‘Nip/Tuck’, ‘Glee’, ‘American Horror Story’ og ‘American Crime Story’ på CV’et.

Netflix indgik sidste år en eksklusiv aftale med Ryan Murphy, som bliver vurderet til at have en værdi på $300 millioner dollars, så Netflix har naturligvis en forventning om at ‘The Politician’ bliver endnu et seriehit.

Se ‘The Politician’ på Netflix Danmark fra den 27. september.
Skriv kommentar