Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ny ‘Texas Chainsaw Massacre’

Se trailer til ny ‘Texas Chainsaw Massacre’

07/12/2021 | Flixfilm

Texas Chainsaw Massacre netflix 2022

I september 2021 kunne Flixfilm.dk afsløre, at streamingtjenesten Netflix havde købt de eksklusive rettigheder til den nye fortsættelse til ‘Motorsavsmassakren’ (‘The Texas Chainsaw Massacre’).

Nu kan Netflix imidlertid bekræfte premieredatoen, som er blevet fastsat til den 18. februar 2022 og kan samtidig løfte sløret for første trailer, der kan ses nederst i artiklen.

I ‘Texas Chainsaw Massacre’, som oprindelig skulle have haft premiere i biograferne, vender Leatherface tilbage efter næsten 50 års skjul og begynder at terrorisere en gruppe idealistiske unge venner, der ved et uheld forstyrrer hans omhyggeligt afskærmede verden i en fjerntliggende by i Texas.

Det er Melody (Sarah Yarkin), hendes teenagesøster Lila (Elsie Fisher) og deres venner Dante (Jacob Latimore) og Ruth (Nell Hudson), som kommer til den afsidesliggende by Harlow, Texas for at starte et idealistisk nyt forretningsforetagende.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Love at First Sight'

Men deres drøm forvandles hurtigt til et mareridt, da de generer den sindssyge seriemorder, hvis blodgennemblødte arv fortsætter med at hjemsøge områdets indbyggere – inklusive Sally Hardesty (Olwen Fouéré), den eneste overlevende fra hans berygtede massakre i 1973, der er opsat på at få hævn.

Gyserfilmen er instrueret af den prisvindende instruktør David Blue Garcia og er en direkte fortsættelse til den originale og ikoniske ‘The Texas Chain Saw Massacre’ fra 1974.

Se ‘Texas Chainsaw Massacre’ på Netflix Danmark fra den 18. februar.
Skriv kommentar