Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ny vanvidsgyser fra Netflix; ‘His House’

Se trailer til ny vanvidsgyser fra Netflix; ‘His House’

04/10/2020 | Flixfilm

Se trailer til ny vanvidsgyser fra Netflix His House danmarkForestil dig at være på flugt i det krigshærgede Sydsudan og med livet i behold formå at flygte til England og klar til at starte på en frisk.

Den bliver dog hurtigt afbrudt af nogle kolde dage i en flygtninglejr indtil de lokale myndigheder finder en lejlighed til dig i en lille flække.

Nu kan der endelig falde ro på … indtil du finder ud af at huset er hjemsøgt og en ubeskrivelig ondskab lurer lige under overfladen!

Hvad er værst? Det hjemsøgte hus eller livet i det krigshærgede hjemland?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det spørgsmål står et ungt flygtningepar overfor i den kommende vanvidsgyser ‘His House’, som får eksklusiv premiere på Netflix den 30. oktober.

Se trailer nederst i artiklen.

‘His House’ er skrevet og instrueret af Remi Weekes, mens den produceres af gyserkendingen Roy Lee (‘The Ring’, ‘It’, ‘Godzilla’, ‘Poltergeist’, ‘The Grudge’, ‘The Exorcist’)

LÆS OGSÅ   Netflix opgiver 'Uncoupled' med Neil Patrick Harris

På rollelisten ses Wunmi Mosaku (‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’), Ṣọpẹ́ Dìrísù (‘The Huntsman: Winter’s War’) og Matt Smith (‘Charlie Says’).

Det er småt med anmeldelser af gyseren, som havde verdenspremiere på Sundance Film Festival, men baseret på de syv anmeldelser som er blevet frigivet, ligger filmen i den helt høje ende af skalaen med en bedømmelse på 100% på Rotten Tomatoes.

Se ‘His House’ på Netflix Danmark fra den 30. oktober.Skriv kommentar