Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Orange Is the New Black sæson 4

Se trailer til Orange Is the New Black sæson 4

10/05/2016 | Flixfilm

Den længeventede fjerde sæson af Orange Is the New Black har eksklusiv premiere på Netflix fredag den 17. juni. Forbered dig på endelig, at se fangerne i Litchfield igen med den helt nye trailer som kan ses nederst i artiklen.

Orange Is the New Black er en tankevækkende, sjov og stemningsfuld dramaserie om livet i et kvindefængsel, som er skabt af den anmelderroste manuskriptforfatter Jenji Kohan, der også tidligere har stået bag serien Weeds.

Serien er baseret på bestselleren af samme navn af Piper Kerman, mens Orange Is the New Black sæson 4 graver dybt ind i de racemæssige og økonomiske spændinger, der trives på gangene i Litchfield, som bliver invaderet af nye fanger og med uerfarne vagter på plads, venter der en hidtil uset kulturel krig.

Sæson 4 bliver heller ikke de sidste vi kommer til at se til fangerne fra Litchfield. Netflix har nemlig afsløret at hele tre nye sæson er på vej. Du kan dermed godt glæde dig til både at sæson 5, sæson 6 og sæson 7 kommer på Netflix de kommende år. Alle de nuværende skuespillere vil medvirke i alle de nye sæsoner og der er dermed dømt underholdning med alle fangerne.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Alle 13 episoder af Orange Is the New Black sæson 4 kan ses med det samme på Netflix Danmark når serien får premiere d. 17. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar