Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til periodedramaet ‘The Dig’ med Ralph Fiennes og Carey Mulligan

Se trailer til periodedramaet ‘The Dig’ med Ralph Fiennes og Carey Mulligan

03/12/2020 | Flixfilm

the dig netflix film 2021Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til ‘The Dig’, som er baseret på en sand historie, der foregår omkring anden verdenskrig.

‘The Dig’ kan ses i udvalget biografer i begyndelsen af næste år, mens den får eksklusiv premiere på Netflix den 29. januar 2021.

Se traileren nederst i artiklen.

Mens 2. verdenskrig lurer, hyrer en rig enke (Carey Mulligan) en amatørarkæolog (Ralph Fiennes) til at udgrave gravhøjene på hendes ejendom. Da de gør et historisk fund, giver ekkoet af Storbritanniens historie genlyd i en tid, hvor landets fremtid er usikker.

Foruden ovenstående, medvirker også Lily James, Johnny Flynn, Ben Chaplin, Monica Dolan og Ken Scott i dramaet ‘The Dig’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er instrueret af Simon Stone og er baseret på romanen af samme navn af John Preston, der berører den sande historie om fundene ved Sutton Hoo i 1939. Sutton Hoo er navnet på et højdedrag i Suffolk i England, der er kendt for to angelsaksiske gravpladser fra 500- og 600-tallet.

LÆS OGSÅ:   Netflix udsender information om kontodeling

Med en premieredato er starten af 2021 er ‘The Dig’ sikret en chance ved årets Oscar-uddeling, som er blevet udskudt til den 25. april grundet coronapandemien, der som bekendt har sat en stopper for mange af årets helt store filmoplevelser.

Se ‘The Dig’ på Netflix Danmark fra den 29. januar.
Skriv kommentar