Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Red Dot’ med skydegal sadist

Se trailer til ‘Red Dot’ med skydegal sadist

14/01/2021 | Flixfilm

red dot netflix filmEn hyggelig tur i den svenske vildmark udvikler sig til en overlevelsestur og kamp på liv og død for et ungt par i actionthrilleren ‘Red Dot’, som har premiere på Netflix 11. februar.

Streamingtjenesten har netop frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Red Dot’ udspiller sig i de svenske bjerge og følger David og Nadja – et par sidst i 20’erne, der længe har kæmpet med deres ægteskab.

Da Nadja bliver gravid, forsøger de at puste nyt liv i deres forhold og beslutter at tage på ski-hike i det nordlige Sverige. Men efter det, der starter som et skænderi med to lokale jægere, forvandles deres romantiske udflugt langsomt til et mareridt.

Kort efter dukker der nemlig en rød laserprik op i deres telt, og de er tvunget til at flygte ind i den kolde, nådesløse vildmark.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Totalt isoleret i bjergene bliver de forfulgt af nogle hæmningsløse skytter og under denne sadistiske jagt kommer parrets fortid også tilbage for at hjemsøge dem.

De medvirkende i den første originale svenske Netflix-film, inkluderer Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Tomas Bergström, Kalled Mustonen, Johannes Bah Kuhnke, Thomas Hanzon og Anna Azcárate.

‘Red Dot’ har premiere på Netflix Danmark den 11. februar.
Skriv kommentar