Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘Red Dot’ med skydegal sadist

Se trailer til ‘Red Dot’ med skydegal sadist

14/01/2021 | Flixfilm

red dot netflix filmEn hyggelig tur i den svenske vildmark udvikler sig til en overlevelsestur og kamp på liv og død for et ungt par i actionthrilleren ‘Red Dot’, som har premiere på Netflix 11. februar.

Streamingtjenesten har netop frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Red Dot’ udspiller sig i de svenske bjerge og følger David og Nadja – et par sidst i 20’erne, der længe har kæmpet med deres ægteskab.

Da Nadja bliver gravid, forsøger de at puste nyt liv i deres forhold og beslutter at tage på ski-hike i det nordlige Sverige. Men efter det, der starter som et skænderi med to lokale jægere, forvandles deres romantiske udflugt langsomt til et mareridt.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Mosul'

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort efter dukker der nemlig en rød laserprik op i deres telt, og de er tvunget til at flygte ind i den kolde, nådesløse vildmark.

Totalt isoleret i bjergene bliver de forfulgt af nogle hæmningsløse skytter og under denne sadistiske jagt kommer parrets fortid også tilbage for at hjemsøge dem.

De medvirkende i den første originale svenske Netflix-film, inkluderer Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Tomas Bergström, Kalled Mustonen, Johannes Bah Kuhnke, Thomas Hanzon og Anna Azcárate.

‘Red Dot’ har premiere på Netflix Danmark den 11. februar.    Skriv kommentar