Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Russo-brødrenes krigsdrama ‘Mosul’

Se trailer til Russo-brødrenes krigsdrama ‘Mosul’

11/11/2020 | Flixfilm

mosul netflix krigTorsdag den 26. november har Netflix premiere på krigsdramaet ‘Mosul’, som instrueret af debutanten Matthew Michael Carnahan, som tidligere har været leveringsdygtig i actionfyldte manuskripter til Hollywood, heriblandt til filmene ‘World War Z’, ‘State of Play’ og ‘Deepwater Horizon’.

Filmen produceres af Joe og Anthony Russo, som også var instruktører på superheltebraget ‘Avengers: Endgame’ fra 2019, samt stod bag produceringen af Netflix-hittet ‘Extration‘.

Se traileren til ‘Mosul’ nederst i artiklen.

Filmen følger en ung betjent, som frivilligt melder sig til at tage kampen op mod ISIS, som har overtaget deres hjem, familier og byen Mosul.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Mosul’ tager udgangspunkt i de sande begivenheder i 2016-17 hvor Mosul blev overtaget af Islamisk Stat og bekæmpelsen af styret, som endte med at blive den største militære operation og kamp i 15 år. Den største siden invasionen af Irak i 2003.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer direkte streaming af shows

Det var meningen, at filmen skulle have haft amerikansk biografpremiere i år, men det blev selvsagt ikke til noget, da mange biografer har været nødsaget til at lukke efter at covid-19 brød ud i landet.

Se ‘Mosul’ på Netflix Danmark fra den 26. november. Filmen kan streames eksklusivt på Netflix.
Skriv kommentar