Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Russo-brødrenes krigsdrama ‘Mosul’

Se trailer til Russo-brødrenes krigsdrama ‘Mosul’

11/11/2020 | Flixfilm

mosul netflix krigTorsdag den 26. november har Netflix premiere på krigsdramaet ‘Mosul’, som instrueret af debutanten Matthew Michael Carnahan, som tidligere har været leveringsdygtig i actionfyldte manuskripter til Hollywood, heriblandt til filmene ‘World War Z’, ‘State of Play’ og ‘Deepwater Horizon’.

Filmen produceres af Joe og Anthony Russo, som også var instruktører på superheltebraget ‘Avengers: Endgame’ fra 2019, samt stod bag produceringen af Netflix-hittet ‘Extration‘.

Se traileren til ‘Mosul’ nederst i artiklen.

Filmen følger en ung betjent, som frivilligt melder sig til at tage kampen op mod ISIS, som har overtaget deres hjem, familier og byen Mosul.

‘Mosul’ tager udgangspunkt i de sande begivenheder i 2016-17 hvor Mosul blev overtaget af Islamisk Stat og bekæmpelsen af styret, som endte med at blive den største militære operation og kamp i 15 år. Den største siden invasionen af Irak i 2003.

LÆS OGSÅ:   Dansk dramakomedie kommer på Netflix 167 dage efter biografpremieren

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var meningen, at filmen skulle have haft amerikansk biografpremiere i år, men det blev selvsagt ikke til noget, da mange biografer har været nødsaget til at lukke efter at covid-19 brød ud i landet.

Se ‘Mosul’ på Netflix Danmark fra den 26. november. Filmen kan streames eksklusivt på Netflix.
Skriv kommentar