Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til serien baseret på monsterfilmen ‘Pacific Rim’

Se trailer til serien baseret på monsterfilmen ‘Pacific Rim’

10/02/2021 | Flixfilm

pacific rim serie netflixStreamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til ‘Pacific Rim: The Black’, som er en ny serie baseret Guillermo del Toros succesfulde monster-sci-fi ‘Pacific Rim‘ fra 2013.

Se traileren nederst i artiklen.

Der var en tid, hvor Kaiju rejste sig fra Stillehavets dyb, men blev mødt af menneskehedens særlige kæmperobotter kaldet Jaegers, som var bygget til at bekæmpe de monstrøse skabninger.

Den tid er forbi i den kommende anime-serie ‘Pacific Rim: The Black’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har Kaiju invaderet Australien, og hele kontinentet er blevet evakueret efter tab af millioner af menneskeliv og ressourcer.

To teenagere, søskendeparret Taylor og Hayley, er blevet efterladt og drager ud på en desperat mission for at finde deres forsvundne forældre. Undervejs lærer de at styre en krigshærget Jaeger, som kan hjælpe dem på deres mission, og som giver dem håb om at overleve dommedag, der rykker tættere og tættere på.

LÆS OGSÅ:   Netflix pønser på storfilm med Scarlett Johansson og Michael Fassbender

Første sæson er på i alt 7 episoder, men en anden sæson er allerede i støbeskeen.

Skaberen af ‘Pacific Rim’ – som netop nu kan streames på Netflix – Guillermo del Toro har umiddelbart intet med serien at gøre, men den produceres af de to kompetente Craig Kyle (‘Thor: Ragnarok’) og Greg Johnson (‘X-Men: Evolution’).

‘Pacific Rim: The Black’ har premiere på Netflix Danmark den 4. marts.

.Skriv kommentar