Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til serien Between med Jennette McCurdy

Se trailer til serien Between med Jennette McCurdy

13/05/2015 | Flixfilm

between icarly serie netflixEpidemi, karantæne … Forladt! Det er virkeligheden for de unge mennesker i den nye drama-thriller Between, som får premiere på Netflix Danmark næste fredag, d. 22. maj. Få et kig på den nye serie nederst i artiklen.

Den originale serie fra Netflix handler om byen Pretty Lake, som under belejring fra en mystisk sygdom, der har udslettet alle undtagen dem på 21 år og under. Serien udforsker det magttomrum, der opstår, når en regering har sat et stort område i karantæne og overladt indbyggerne til at klare sig selv, uden vaccine og uden voksne.

Den amerikanske ungdomsstjerne Jennette McCurdy, som bedst kendes for sin rolle som veninden Sam Puckett i Nickelodeon-serien iCarly, spiller hovedrollen i Between.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Serien er på 6 episoder og der kommer et nyt afsnit hver uge, da serien er lavet i samarbejde med den canadiske tv-station City TV, som viser den sideløbende på tv.

Between er produceret af Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) og David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) mens den Emmy-vindende Jon Cassar (24, The Kennedys) har instrueret seriens to første episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Between på Netflix Danmark fra d. 22. maj.
1 kommentar til Se trailer til serien Between med Jennette McCurdy

 1. kalle - kl. 02:57, 24-05-2015:

  Så kom serien.
  Men men men, er det kun mig der syntes det er noget lort det netflix er begyndt på med at sende 1 afsnit af gangen. Hvis jeg ville se serier på den måde var der mange andre steder at se serier. Forstå ikke hvorfor netflix er blevet så glade for at sende et afsnit af gangen.
  En af de gode ting ved netflix var netop at man kunne se nå man ville og så meget man ville. Men pludselig skal netflix køre med på den med de bestemmer “kun 1 afsnit af gangen”.
  Jeg syntes det er noget pis og ærger mig over netflix er begyndt en del på dette.

  Netflix kom nu tilbage til kunden selv bestemmer.

Skriv kommentar