Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til sidste sæson af ‘The Crown’

Se trailer til sidste sæson af ‘The Crown’

29/10/2023 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort den officielle trailer til del 1 af den sidste sæson af ‘The Crown’, som har premiere på streamingtjenesten den 16. november.

Find klippet nederst i artiklen.

De første fire afsnit af den nye sæson skildrer et blomstrende forhold mellem Prinsesse Diana og Dodi Fayed, inden en skæbnesvanger køretur får alvorlige konsekvenser.

I deres første sommer som et fraskilt par tilbringer prins Charles og prinsesse Diana meget forskellige ferier med deres sønner. Diana bliver opmærksom på Fayed-familien i Sydfrankrig, hvor de unge prinser får en smagsprøve på luksuriøse både, videospil og filmaftener. Charles forbliver i stedet i tråd med traditionen på Balmoral, og sammenligningerne spiller sig ud i medierne – drevet af ivrige paparazzier og medlemmer af det kongelige presseteam.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da charmen ved livet på yachten og den vedvarende overvågning svinder, længes Diana efter at vende tilbage og se sine drenge, der opholder sig på Balmoral. En afstikker til Paris fører til en skærpelse af begivenhederne – parallelt med en intensiveret og aggressiv mediejagt.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Robbie Williams'

Efter nyheden om Diana og Dodis tragiske bilulykke overvælder en enorm offentlig sorg dronningen. Chokbølgerne ryster gennem paladset, samtidig med at Al Fayed også må håndtere tabet af sin elskede søn. Han håber, at nyheden vil bringe ham og den kongelige familie sammen i fælles sorg, men i stedet føler han sig gradvist mere og mere udstødt.

Anden del af ‘The Crown’ sæson 6 får premiere den 14. december og består af i alt seks afsnit.

‘The Crown’ er baseret på virkelige begivenheder og er en dramatisering, der fortæller historien om dronning Elizabeth II og de politiske og personlige begivenheder, der påvirkede hendes regeringstid. Den sidste sæson dækker perioden fra 1997 til 2005, hvilket i store træk svarer til Tony Blairs embedsperiode som premierminister, spillet af Bertie Carvel.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar