Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til sommerens store animationsfilm ‘The Sea Beast’

Se trailer til sommerens store animationsfilm ‘The Sea Beast’

10/06/2022 | Flixfilm

The Sea Beast netflix danmark flixfilm

Er sommerferien endnu ikke blevet planlagt, så er det heldigt at streamingtjenesten Netflix blænder op for én af sommerens helt store animationsfilm, som vil være et sikkert hit for hele familien.

Den hedder ‘The Sea Beast’ og følger en ung pige på en storslået rejse i ukendte farvande, da hun gemmer sig om bord på en legendarisk monsterjægers skib.

Filmen er skabt af den Oscar-vindende instruktør Chris Williams, som tidligere hare lavet ‘Big Hero 6’ og ‘Moana’, og den har eksklusiv premiere på Netflix den 8. juli.

Se en trailer til ‘The Sea Beast’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familieeventyret foregår i en tid, hvor frygtindgydende dyr strejfede rundt i havene, og monsterjægere var storslået helte.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 27 – 2024)

Ingen var mere elsket end den store Jacob Holland. Men da han får en hemmelig last på sit sagnomspundne skib i form af den unge Maisie Brumble, skaber de to en uventet allieret. Sammen begiver de sig ud på en episk rejse ind i ukendt farvand og skriver historie.

De originale stemmer indtales af Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Dan Stevens og Kathy Burke, men det må forventes, at animationsfilmen også bliver tilgængelig med danske stemmer ved premieren.

Se ‘The Sea Beast’ på Netflix Danmark fra den 8. juli.
Skriv kommentar