Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Space Force’ med Steve Carell

Se trailer til ‘Space Force’ med Steve Carell

06/05/2020 | Flixfilm

space force steve carell netflix serieI 2019 afslørede den amerikanske skuespiller Steve Carell, at han arbejdede på en serie til Netflix, som byggede på nogle udtalelser fra den amerikanske præsident Donald Trump i 2018.

Donald Trump vil oprette en ny militærenhed kaldet “Space Force”, som skal varetage militær-operationer i det ydre rum. Formålet er at beskytte satellitter mod angreb og udføre andre rum-relateret opgaver og noget…, lød det fra Tumps oprindelige salgstale.

Nu er Steve Carell færdig med serien og kan således løfte sløret for traileren til ‘Space Force’, der får premiere på Netflix den 29. maj.

Se trailer nederst i artiklen.

Steve Carell har dog ikke udviklet serien på egen hånd – Han har nemlig slået sig sammen med Greg Daniels og Howard Klein, der var blandt hovedkræfterne på den Emmy-vindende ‘The Office’, hvor den amerikanske skuespiller og komiker også slog sine folder.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 38 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

I komedieserien ‘Space Force’ er Carell den 4-stjernet general Mark R. Nair, som bliver beordret til at lede den ny intergalaktiske militærenhed, hvor han hurtigst muligt skal samle et hold så USA kan opnå total dominans i rummet.

Foruden Steve Carell medvirker også John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow og Don Lake i serien.

Se ‘Space Force’ på Netflix Danmark fra den 29. maj.
Skriv kommentar