Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til stjernebesat voksenfilm fra ‘Sex and the City’-producer

Se trailer til stjernebesat voksenfilm fra ‘Sex and the City’-producer

14/07/2019 | Flixfilm

otherhood netflix film premiereNetflix har netop offentliggjort trailer og premieredato til den ærlige komedie ‘Otherhood’ med trekløveret Patricia Arquette, Angela Bassett og Felicity Huffman i hovedrollerne.

‘Otherhood’ har eksklusiv premiere på Netflix den 2. august og nederst i artiklen kan du se den seneste trailer.

Filmen, der er skabt af ‘Sex and the City’ og ‘Modern Family’-produceren Cindy Chupack, handler om tre venner og singlemødre, der beslutter sig for at køre til New York City for at genfinde kontakten til deres voksne sønner.

Det ender ud i en mindre genopdagelsesrejse hvor kvinderne bliver tvunget til at genoverveje deres forhold til deres børn, venner, ægtefæller og vigtigst af alt – dem selv!

LÆS OGSÅ   'Servant of the People' med Volodymyr Zelenskyj kommer på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Otherhood’ skulle have haft premiere på streamingtjenesten tidligere på året, men en bestikkelsessag mod den skandaleombruste skuespiller Felicity Huffman fik Netflix til at udskyde premieren.

Felicity har erkendt sig skyldig i at have bestukket ledelsen på et prestigefyldt universitet får at få hendes børn optaget og komme foran i køen.

Netflix vurderer sandsynligvis, at sagen er blevet lukket og glemt, således filmen nu kan få premiere uden for meget virak.

Se ‘Otherhood’ på Netflix Danmark fra den 2. august.
Skriv kommentar