Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til storfilmen ‘The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans

Se trailer til storfilmen ‘The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans

24/05/2022 | Flixfilm

gray man netflix trailer

Netflix har netop sendt første trailer til deres dyreste filmprojekt nogensinde på gaden.

Der er tale om ‘The Gray Man’ – den kommende thriller med Ryan Gosling og Chris Evans i de bærende roller, der er instrueret af Anthony og Joe Russo (‘Avengers: Endgame’).

Storfilmen får eksklusiv premiere den 22. juli og nederst i artiklen finder du den nye trailer.

The Gray Man er CIA-agenten Court Gentry (Ryan Gosling) – også kendt som Sierra Six og var en ekstremt dygtig snigmorder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men nu er situationen vendt på hovedet; Six er målet, der bliver jagtet verden rundt af hans psykopatiske modstander Lloyd Hansen (Chris Evans) – en tidligere CIA-kompagnon, som nu vil gøre alt for at stoppe ham.

Som det fremgår af traileren er der tale om en absolut storfilm i samme skala som ‘James Bond’ og ‘Mission: Impossible’, og forventningen er at ‘The Gray Man’ bliver sommerens helt store blockbuster.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Netflix håber nemlig at ‘The Gray Man’ bliver starten på en ny storslået film-franchise og Ryan Gosling har allerede bundet sig til flere film i rækken.

Joe Russo har skrevet manuskriptet ‘The Gray Man’, der er baseret på romanen af samme navn skrevet af Mark Greaney, om en dødelige duel mellem Gentry (Ryan Gosling) og Lloyd Hansen (Chris Evans),

Se ‘The Gray Man’ på Netflix Danmark fra den 22. juli.
Skriv kommentar