Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘Stranger Things’ sæson 4

Se trailer til ‘Stranger Things’ sæson 4

12/04/2022 | Flixfilm

stranger things saeson 4 trailer danmark

Snart er det slut med den endeløse ventetid når fjerde sæson af ‘Stranger Things’ endelig får premiere på Netflix om lidt over halvanden måned.

‘Stranger Things’ sæson 4 har premiere den 27. maj og det er dermed næsten tre år siden, at vi sidste så noget til slænget fra Hawkins.

Med nu er nedtællingen for alvor begyndt, og derfor har Netflix netop udsendt første trailer til den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er gået seks måneder siden Slaget ved Starcourt, der bragte både rædsel og ødelæggelse til Hawkins.

Vores gruppe af venner kæmper nu med eftervirkningerne og er for første gang adskilt – og det at skulle navigere i den kompleksitet, der følger med high school, har ikke gjort tingene nemmere.

Som alting er allermest sårbart, dukker en ny og rædselsvækkende overnaturlig trussel op – og med den følger et gruopvækkende mysterium, der, såfremt det bliver løst, potentielt kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i september 2022

Efter ‘Stranger Things 4’ kommer der også en sæson 5, men den bliver også den sidste har Netflix tidligere bekræftet.

Det kan dog være at der kommer mere fra samme univers, da streamingtjenesten overvejer at lave en eller flere spin-off-serier.

Fjerde sæson er delt op i to dele og de sidste afsnit i sæsonen kommer den 1. juli.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark. ‘Stranger Things’ sæson 4 bind 1 udkommer den 27. maj, og bind 2 udkommer den 1. juli.Skriv kommentar