Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Susanne Biers klaustrofobiske Netflix-film; ‘Bird Box’

Se trailer til Susanne Biers klaustrofobiske Netflix-film; ‘Bird Box’

02/11/2018 | Flixfilm

Sidste kunne Netflix komme med en særdeles interessant nyhed set med danske øjne; Den succesfulde danske instruktør Sussanne Bier, som vandt en Oscar-statuette for ‘Hævnen’ i 2010, skulle lave en film eksklusivt til streamingtjenesten.

Næste to år er gået, men nu kan Netflix løfte sløret for trailer samt premieredato til Susanne Biers ‘Bird Box’, der er baseret på en roman af Josh Malermann fra 2014.

Filmen får premiere på Netflix den 21. december og nederst i artiklen kan du se traileren.

‘Bird Box’ er en post-apokalyptisk thriller, hvor en mystisk kraft decimerer verdens befolkning. Ansigt til ansigt med det ukendte finder Malorie kærlighed, håb og en ny begyndelse, inden det hele optrævles igen. Nu må hun flygte med sine to børn ned ad en farlig flod til det sidste sted, hun kan føle sig sikker. For at overleve må de gennemføre den farefulde rejse med bind for øjnene.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Oscar-vinderen Sandra Bullock står i spidsen for de mange medvirkende stjerner, herunder Trevante Rhodes, Sarah Paulson og John Malkovich.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manuskriptet er skrevet af den anerkendte Eric Heisserer, som i 2016 stod bag sci-fi-filmen ‘Arrival’, som fik stor anerkendelse og vandt en Oscar til årets prisuddeling.

Se ‘Bird Box’ på Netflix Danmark fra den 21. december.
2 kommentarer til Se trailer til Susanne Biers klaustrofobiske Netflix-film; ‘Bird Box’

 1. Sander - kl. 15:51, 02-11-2018:

  Det ser da spændende ud!

  Lige en bemærkning til flixfilm: I oversætter konsekvent det engelske ord “novel” til det danske ord “novelle” i jeres artikler. Husk at “novel” betyder “roman” på dansk. Der er her tale om en bog på 272 sider, hvilket nok næppe kan kategoriseres som en novelle.

 2. Flixfilm - kl. 16:18, 02-11-2018:

  Hej Sander,

  Tak for din kommentar.
  Du har helt ret. Det er noget rod. Jeg tager din tilbagemelding med videre. God weekend 🙂

Skriv kommentar