Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘The Crown’ sæson 3 med Olivia Colman som Dronning Elizabeth II

Se trailer til ‘The Crown’ sæson 3 med Olivia Colman som Dronning Elizabeth II

24/10/2019 | Flixfilm

the crown sæson 3 trailer premiereDen mesterlige Netflix-serie ‘The Crown’ er tilbage med sæson 3, som får eksklusiv premiere på Netflix den 17. november.

I anledning af den snarlige premiere har Netflix udsendt en trailer til den kommende sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Mens dronning Elizabeth II står over for et Storbritannien i hastig forandring, kæmper hendes familie i tredje sæson fortsat med at balancere mellem monarkiets krav og privatlivets behov.

Den nye sæson vil byde på et hold nye skuespillere da serien træder ind i en ny tidsperiode, hvor bl.a. Beatles blev dannet og verdensmesterskaberne i fodbold, som England vandt i 1966.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de nye skuespillere finder man Olivia Colman (‘The Lobster’, ‘The Favourite’) som Dronning Elizabeth II. Hun afløser dermed Claire Foy, som har spillet karakteren i de første to sæsoner.

Helena Bonham Carter (‘Sweeney Todd’, ‘Alice in Wonderland’, ‘Dark Shadows’) har overtaget rollen som Prinsesse Margaret fra Vanessa Kirby.

LÆS OGSÅ   Netflix' dyreste filmprojekt 'The Gray Man' får premieredato

Selvom at tredje sæson endnu ikke har haft premiere er produktionen af fjerde sæson allerede i gang. Netflix kunne således tidligere annoncere, at ‘X-Files’-stjernen Gillian Anderson vil spille den engelsk politiker og regeringsleder Margaret Thatcher i den kommende ‘The Crown’ sæson 4.

Der er planlagt i alt 6 sæsoner af den historiske serie, oplyser seriens skaber Peter Morgan, som Netflix fornyligt indgik en eksklusiv aftale med. Han skal være med til at udvikle nye film og serier for streamingtjenesten i fremtiden.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere 17. november.
Skriv kommentar