Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘The Crown’ sæson 5

Se trailer til ‘The Crown’ sæson 5

20/10/2022 | Flixfilm

I dag har streamingtjenesten Netflix frigivet traileren til den femte sæson af ‘The Crown’, som viser det første glimt af det helt nye cast i deres fortolkning af den britiske kongefamilie.

Find traileren til ‘The Crown’ sæson 5, som har premiere den 9 november, nederst i artiklen.

Baseret på historiske begivenheder er ‘The Crown’ historien om Dronning Elizabeth II og de politiske og personlige begivenheder, der formede hendes tid ved magten. Med det nye årti over sig, står kongefamilien over for deres potentielt største udfordring endnu – da offentligheden begynder at stille spørgsmålstegn ved deres rolle i 1990’ernes Storbritannien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da dronning Elizabeth II (Imelda Staunton) nærmer sig 40 år ved magten, reflekterer hun over en regeringstid, der har omfattet ni premierministre, massemedierne og det britiske imperiums fald. Ikke desto mindre venter nye udfordringer. Sovjetunionens fald og overdragelsen af ​​Hong Kong signalerer et seismisk skift i den internationale magtorden, der giver både forhindringer og muligheder. Samtidig opstår andre problemer tættere på hjemmet.

Prins Charles (Dominic West) presser sin mor til at give ham lov til at skilles fra Diana (Elizabeth Debicki), hvilket udløser en krise for monarkiet. Rygterne begynder at cirkulere, da mand og kone ser ud til at leve adskilte liv, og da mediernes granskning begynder at eskalere, beslutter Diana sig for at tage kontrol over sin egen historie. Hun bryder med familietraditionen og udgiver en bog, der underminerer den offentlige støtte til Charles og afslører revnerne i Royal House of Windsor.

LÆS OGSÅ   9 Oscar-nominerede film du kan se på Netflix lige nu

Spændingerne stiger yderligere, da Mohamed Al Fayed (Salim Daw) kommer ind i billedet. Ved hjælp af sin store formue og magt forsøger han at blive accepteret af kongehuset og finde en plads til sig selv og sin søn Dodi (Khalid Abdalla) ved det kongelige bord.

Den femte sæson af The Crown, skrevet af Peter Morgan, har Imelda Staunton som dronning Elizabeth II, Jonathan Pryce som prins Philip, hertug af Edinburgh, Lesley Manville som prinsesse Margaret, Dominic West som prins Charles, Elizabeth Debicki som prinsesse Diana og Olivia Williams som Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller har rollen som John Major.

Serien har også Claudia Harrison som prinsesse Anne, Marcia Warren som dronningemoderen, James Murray som prins Andrew og Sam Woolfs som prins Edward. Timothée Sambor og Senan West som prins William og Teddy Hawley og Will Powell som prins Harry. Prasanna Puwanarajah spiller Martin Bashir, Salim Daw som Mohamed Al Fayed og Khalid Abdalla som Dodi Fayed.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan streames fra den 9. november.Skriv kommentar