Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘The Midnight Sky’ med George Clooney

Se trailer til ‘The Midnight Sky’ med George Clooney

27/10/2020 | Flixfilm

Se trailer til The Midnight Sky med George ClooneyStreamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til sci-fi-filmen ‘The Midnight Sky’ med Felicity Jones og George Clooney.

‘The Midnight Sky’ har eksklusiv premiere på Netflix den 23. december.

Se traileren nederst i artiklen.

Denne postapokalyptiske fortælling følger Augustine (George Clooney), en ensom videnskabsmand i Arktis, mens han kæmper for at forhindre Sully (Felicity Jones) og hendes medastronauter i at vende hjem til Jorden, hvor en mystisk global katastrofe har fundet sted.

Clooney har selv instrueret filmatiseringen, der er baseret på Lily Brooks-Daltons anmelderroste roman ‘Good Morning, Midnight’, mens manuskriptet er skrevet af Mark L. Smith, som senest gjorde sig bemærket med overlevelsesdramaet ‘The Revenant’ med Leonardo DiCaprio og Tom Hardy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden allerede tidligere nævnte medvirker også David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir og Tiffany Boone i ‘The Midnight Sky’.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

George Clooney udtalte tidligere på måneden til London Film Festival, at ‘The Midnight Sky’ er blevet optaget i 65mm med det formål at kunne opleves i biograferen i IMAX. Det er meget muligt, at man vil kunne fange filmen i danske biografer inden premieren på Netflix, men det virker meget usandsynligt, at man vil kunne opleve den i IMAX, da de store biografer har for vane at boykotte Netflix-film.

Se ‘The Midnight Sky’ på Netflix Danmark fra den 23. december.
Skriv kommentar