Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘The Old Guard’ med Charlize Theron som udødelig lejesoldat

Se trailer til ‘The Old Guard’ med Charlize Theron som udødelig lejesoldat

25/05/2020 | Flixfilm

trailer til The Old Guard med Charlize TheronFor et par uger siden kunne streamingtjenesten Netflix afsløre premieredatoen på ‘The Old Guard’, som er en ny energisk actionfilm med bl.a. Charlize Theron og Chiwetel Ejiofor.

Premieredatoen er fastsat til den 10. juli, og nu har Netflix så frigivet traileren, der kan ses nederst i artiklen.

‘The Old Guard’ beskrives som en rå, relaterbar, actionfyldt historie, der viser, at det at leve for evigt er hårdere, end det ser ud.

En hemmelig gruppe af sammentømrede lejesoldater anført af en kriger ved navn Andy (Charlize Theron) har – med en mystisk manglende evne til at dø – kæmpet for at beskytte den dødelige verden i århundreder.

Men da teamet rekrutteres til en nødopgave, og deres ekstraordinære evner pludselig afsløres, er det op til Andy og Nile (Kiki Layne), som er den sidst tilkomne soldat i rækkerne, at hjælpe gruppen med at eliminere truslen: Dem der for enhver pris vil kopiere og tjene penge på deres magt.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Old Guard’ er baseret på den anerkendte grafiske tegneserie af Greg Rucka og er instrueret af Gina Prince-Bythewood (‘Love & Basketball’, ‘Beyond the Lights’).

Den amerikanske skuespiller Charlize Theron producerer selv filmen i samarbejde med Don Granger (‘Mission: Impossible – Fallout’, (Terminator: Dark Fate’)

Se ‘The Old Guard’ på Netflix Danmark fra den 10. juli.
Skriv kommentar