Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘The Rain’ sæson 2

Se trailer til ‘The Rain’ sæson 2

18/04/2019 | Flixfilm

the rain sæson 2 trailer danmark 2019For et par uger siden kunne Netflix afsløre, at anden sæson af den danske Netflix-serie ‘The Rain’ får premiere den 17. maj.

Nu kan Netflix imidlertid løfte sløret for første trailer til den nye sæson.

Se traileren nederst i artiklen.

‘The Rain’ sæson 2 samler op der, hvor den første sæson sluttede og det ser ikke ud til at Danmark ser bedre ud; landet er stadig ramt af massive ødelæggelser og de apokalyptiske billeder af velkendte steder skræmmer.

Der er splittelse i gruppen, da de søger ly i en skjult base, hvor et forskerteam ihærdigt prøver på at finde en kur for virussen, før Apollon gør det. Det er et kapløb mod tiden, og Simone og resten af gruppen er nødt til at redde Rasmus, for også at kunne redde sig selv, ved at opklare mysteriet om virussen og regne ud, hvad Apollons plan er.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en verden hvor naturen forandrer sig, og hvor virussen gradvis bliver mere og mere farlig, og hvor ingen kan være sikre på, hvem der er ven eller fjende, bliver solidaritet og loyalitet blandt gruppens medlemmer sat på den ultimative prøve.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Seriens anden sæson handler om fællesskab versus individualitet. Om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen gennem de mest udfordrende tider.

Hvis ‘The Rain’ sæson 2 bliver en succes er det meget sandsynligt, at Netflix er parat til at lave en tredje sæson – Kilder fra den danske tvbranche fortæller i hvert fald at forberedelserne allerede er i gang.

‘The Rain’ er skabt af Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo, mens rollerne bl.a. besættes af Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 får premiere den 17 maj.
1 kommentar til Se trailer til ‘The Rain’ sæson 2

  1. Banditten - kl. 13:38, 29-06-2019:

    The Rain er en fed dansk serie. Men der kunne godt være flere afsnit af den?

Skriv kommentar