Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘The Revenant’-instruktør Aljeandro G. Iñárritus ‘Bardo’

Se trailer til ‘The Revenant’-instruktør Aljeandro G. Iñárritus ‘Bardo’

22/09/2022 | Flixfilm

For snart en måned siden offentliggjorde Netflix premieredatoen for den femdobbelte Oscar-vinder Aljeandro G. Iñárritus (‘The Revenant’, ‘Biutiful’, ‘Birdman’) næste film, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

‘Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths’, som er den fulde titel på serien lander i kataloget den 16. december 2022, og nu kan Netflix også fremvise første trailer, som kan ses nederst i artiklen, til den mexicanske komediefilm.

‘Bardo’ er en episk, visuelt betagende og medrivende oplevelse centreret omkring Silverios Gama (Daniel Giménez Cacho) intime og rørende rejse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen havde verdenspremiere på Venedig Film Festival i begyndelsen af september hvor den fik en blandede modtagelse. Mange skrev blandt andet at den var hypnotiserende og poetisk, men også udmattende med sine over 3 timers spilletid.

Silverio er en berømt mexicansk journalist og dokumentarist bosat i Los Angeles, som efter at være blevet udnævnt til modtager af en prestigefyldt international pris er tvunget til at vende tilbage til sit hjemland – uvidende om, at denne simple rejse vil presse ham til en eksistentiel grænse. Både minder og gammel frygt trænger igennem til nutiden og fylder hans hverdag med en følelse af forvirring og forundring.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Treason' - Spionserie fra 'Bridge of Spies'-skaber

Med både følelse og rigelig latter kæmper Silverio med universelle og samtidig intime spørgsmål om identitet, succes, dødelighed, Mexicos historie og de dybt følelsesladede familiære bånd, han deler med sin kone og børn. Med andre ord: Hvad det vil sige at være menneske i disse særlige tider.

Se ‘Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths’ på Netflix Danmark fra den 16. december.Skriv kommentar