Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Tobias Lindholms morderiske thriller ‘The Good Nurse’

Se trailer til Tobias Lindholms morderiske thriller ‘The Good Nurse’

08/09/2022 | Flixfilm

I 2021 kom det frem at den danske instruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm havde kastet sig over et internationalt seriemorder-mysterie i samarbejde med streamingtjenesten Netflix.

Nu kan Netflix imidlertid løfte sløret for første trailer til den gribende thriller ‘The Good Nurse’, der er baseret på en sande historie.

Se traileren nederst i artiklen.

Den stjernespækkede film med Eddie Redmayne (‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, Jessica Chastain (‘Interstellar’) og Nnamdi Asomugha (‘Sylvie’s Love’), følger Amy (Chastain), der er en medfølende sygeplejerske og enlig mor, som kæmper med en livstruende hjertesygdom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun bliver presset til sin fysiske og følelsesmæssige grænse af de hårde og krævende nattevagter på intensivafdelingen, men får hjælp, da den betænksomme og empatiske sygeplejerske, Charlie (Redmayne), starter i hendes afdeling.

De to deler lange nætter på hospitalet og udvikler et stærkt og hengivent venskab, og for første gang i årevis har Amy virkelig håb for sin egen og sine døtres fremtid.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 24 – 2024)

Men efter en række mystiske dødsfald blandt patienterne bliver der sat en efterforskning i gang, der peger på Charlie som den hovedmistænkte, og Amy er tvunget til at risikere sit liv og sine børns sikkerhed for at afsløre sandheden.

Manuskriptet til ‘The Good Nurse’ er skrevet af skrevet af Oscar-nominerede Krysty Wilson-Cairns (‘1917’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er Tobias Lindholms første projekt siden, at han skrev manuskriptet til Oscar-vinderen ‘Druk’ og været instruktør på flere afsnit af David Fincher-serien ‘Mindhunter‘.

Se ‘The Good Nurse’ på Netflix Danmark fra den 26. oktober.
Skriv kommentar