Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til vampyrkomedien ‘Day Shift’ med Jamie Foxx og Snoop Dogg

Se trailer til vampyrkomedien ‘Day Shift’ med Jamie Foxx og Snoop Dogg

14/07/2022 | Flixfilm

Netflix har hver måned premiere på utallige film og serier, men blandt dem findes der titler, som er mere prominente og skille sig ud for mængden.

I august hedder den bemærkelsesværdige film ‘Day Shift’ og det er en gyserkomedie med Jamie Foxx, Dave Franco og Snoop Dogg i hovedrollerne.

Netflix har netop frigivet trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Jamie Foxx spiller en hårdarbejdende kontornusser, som blot vil sikre sig at familien og i særdeleshed hans kloge datter, har det godt, mens den virkelige indtægtskilde kommer fra jobbet som vampyrjægere hvor han jagter og dræber vampyrer i samarbejde med en international union af vampyrjægere.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Day Shift’ er instrueret af debutanten J.J. Perry, der tidligere har været stuntmand på de to første ‘John Wick’-film. Det er selvsamme ‘John Wick’-film som har forbundet ham med manuskriptforfatter Shay Hatten, der håndterede pennen på ‘John Wick’ 3 og 4, og nu også ‘Day Shift’.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

Foruden amie Foxx, Dave Franco og Snoop Dogg medvirker også Karla Souza, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey, Scott Adkins and Zion Broadnax i vampyrkomedien.

‘Day Shift’ har premiere på Netflix Danmark den 13. august.
Skriv kommentar