Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘Velvet Buzzsaw’ fra holdet bag ‘Nightcrawler’

Se trailer til ‘Velvet Buzzsaw’ fra holdet bag ‘Nightcrawler’

11/01/2019 | Flixfilm

Velvet Buzzsaw trailer Netflix danmarkTilbage i 2017 købte streamingtjenesten Netflix rettighederne til en ny syret film fra filmskaber og instruktør Dan Gilroy, der seneste gjorde sig bemærket med ‘Nightcrawler’ fra 2014.

Instruktøren havde igen slået pjalterne sammen med skuespillerne Jake Gyllenhaal og Rene Russo, som ligeledes medvirkede i ‘Nightcrawler’, hvilket fik streamingtjenesten til at give grønt lys til at starte produktionen af ‘Velvet Buzzsaw’.

Efter flere år i produktion er Netflix nu klar med første trailer til ‘Velvet Buzzsaw’, som kan ses nederst i artiklen, samt premieredatoen, der er blevet fastsat til den 1. februar.

‘Velvet Buzzsaw’ er en surrealistisk thriller, der foregår i Los Angeles’ aktuelle kunstverden, hvor kendte kunstnere og storsamlere betaler en høj pris, når kunsten kolliderer med det kommercielle.

LÆS OGSÅ   Netflix og Charlize Theron er klar til 'The Old Guard 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Toni Collette, Zawe Ashton, Tom Sturridge, Natalia Dyer, Daveed Diggs, Billy Magnussen og John Malkovich medvirker i ‘Velvet Buzzsaw’.

Filmen får verdenspremiere på dette års Sundance Film Festival, som løber af stablen senere i denne måned. Herefter vil de første reaktioner fra alverdens filmkritikere sandsynligvis begynde at dukke op.

‘Velvet Buzzsaw’ er også planlagt til at få biografpremiere i udvalgte biografer, men om det også inkludere Danmark vides endnu ikke.

Se ‘Velvet Buzzsaw’ på Netflix Danmark fra den 1. februar.    Skriv kommentar