Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Winter On Fire – Ukraine’s Fight for Freedom

Se trailer til Winter On Fire – Ukraine’s Fight for Freedom

22/09/2015 | Flixfilm

winte_key_002_hDen 9. oktober har den originale Netflix-dokumentar Winter On Fire – Ukraine’s Fight for Freedom premiere på streamingtjenesten og Netflix har i den forbindelse udsendt første trailer, som kan findes og ses nederst i artiklen.

I dokumentaren undersøges den politiske krise i Ukraine direkte inde fra konfliktzonen. Hvad der begyndte som fredelige studenterdemonstrationer i Ukraine, blev i løbet af 93 dage til en voldelig revolution og en regulær borgerrettighedsbevægelse. Gennem demonstranter, aktivister, journalister og samaritter beskrives situationer med specialstyrker, der blev indsat for at bekæmpe demonstrantionerne, men endte med at slå og alvorligt såre flere hunderede demonstranter.

Winter On Fire – Ukraine’s Fight for Freedom havde verdenspremiere på Filmfestivalen i Venedig tidligere på måneden og er blevet positivt modtaget af anmeldere fra såvel The Hollywood Reporter, The Variety som IndieWire, som kalder det en “ukrainsk version af The Square”, og henviser dermed til den Oscar-nominerede Netflix-dokumentar fra 2014.

LÆS OGSÅ   15 kommende gys til Halloween

Dokumentarfilmen er skabt af Evgeny Afineevsky, som udtaler; “Vi er glade for, at Netflix gør det muligt for os at dele den svære sandhed og chokerende virkelighed ved denne historiske begivenhed med resten af verden.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Winter On Fire – Ukraine’s Fight for Freedom eksklusivt på Netflix Danmark fra d. 9. oktober.    Skriv kommentar