Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Winx Club’-filmatisering; ‘Fate: The Winx Saga’

Se trailer til ‘Winx Club’-filmatisering; ‘Fate: The Winx Saga’

12/12/2020 | Flixfilm

fate the winx club netflixI 2018 blev det afsløret, at streamingtjenesten Netflix var gået igang med et ambitiøst projekt. Nemlig at filmatisere animationsserien ‘Winx Club’.

Efter flere års produktion kan Netflix nu løfte sløret for første teaser til ‘Fate: The Winx Saga’, som serien er blevet navngivet, samt premieredato.

Første sæson af ungdomsserien ‘Fate: The Winx Saga’ har premiere den 22. januar og nederst i artiklen kan du finde teaser-traileren.

‘Fate: The Winx Saga’ handler om fem unge feer på vej til at blive voksne, som går på Alfea, en magisk kostskole i den anden verden. Her må de lære at beherske deres magiske kræfter, mens de samtidig skal manøvrere rundt i kærlighed, rivalisering og de monstre, der truer selve deres eksistens.

Første sæson er på i alt seks episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med filmatiseringen udtalte Erik Barmack, VP of International Originals hos Netflix;

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

“Winx er et globalt fænomen og vi er begejstret for at være med til at udvikle det næste spændende kapitel af Winx, hvor de berømte feer vil vokse med deres publikum og vil udforske komplekse temaer som virkelige teenagere”.

Serien ‘Winx Club’ blev skabt i Italien i 2004 og er siden blevet én af de mest populære animationsserier på Netflix, som i 2016 også havde eksklusiv premiere på spin-off-serien ‘World of Winx‘ fra samme univers. Netflix oplyser, at serien er meget populær over hele verden.

Se ‘Fate: The Winx Saga’ på Netflix Danmark fra den 22. januar 2021.
Skriv kommentar