Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Zack Snyders zombiefilm ‘Army of the Dead’

Se trailer til Zack Snyders zombiefilm ‘Army of the Dead’

25/02/2021 | Flixfilm

Army of the Dead zack snyder netflixI 2019 kunne Netflix annoncere, at stjerneinstruktøren Zack Snyder (‘300’, ‘Watchmen’ og ‘Man of Steel’) havde kastet sig over zombiefilmen ‘Army of the Dead‘, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten den 25. maj i år.

Eftersom premieredatoen nærmere sig har Netflix netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Zombie-braget følger en gruppe lejemordere, der satser alt på at udføre det største kup nogensinde – midt inde i det frygtindgydende karantæneområde i Las Vegas.

På rollelisten er Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder og Samantha Win.

Men ‘Army of the Dead’ bliver ikke det sidste vi kommer til at se til de levende døde for Zack Snyder og Netflix har allerede besluttet at udvide universet med en prequel-film samt en anime-serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animeserien, der allerede er navngivet ‘Army of the Dead: Lost Vegas’, vil dykke ned i det brutale zombieudbrud i Syndens By. Zack Snyder vil selv instruere de to første episoder, og filmens skuespillere vil også lægge stemmer til serien.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Netflix håber, at ‘Army of the Dead’ bliver sommerens helt store blockbuster-action på samme fod som ‘The Old Guard‘ med Charlize Theron, der blev set af over 72 millioner husstande over hele verden.

Instruktør Zack Snyder har særdeles travlt i år for foruden zombiebraget, så er der også snart premiere på Zack Snyders helt nye version af ‘Justice League’. Den lander dog på den konkurrerende streamingtjenesten HBO Nordic.

Se ‘Army of the Dead’ på Netflix Danmark den 25. maj.
Skriv kommentar