Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer: Vanviddet vender tilbage i ‘Tiger King 2’

Se trailer: Vanviddet vender tilbage i ‘Tiger King 2’

28/10/2021 | Flixfilm

121118 097220JEPA R

Den farverige saga om Amerikas mest berygtede katteejere fortsætter.

Joe Exotic aka Tiger King og fjenderne er nemlig tilbage med 5 helt nye afsnit, som lander på streamingtjenesten i næste måned.

Netflix har netop frigivet traileren til den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Selvom at Joe Exotic som bekendt er røget i fængsel så lover seriens skabere at sæson 2 bliver fuld af drama, intriger og en masse WTF-momenter – præcis som det var tilfældet med første sæson, som blev et globalt streaminghit sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Joe Exotic bag tremmer og Carole Baskin, der nærmer sig ejerskabet af den famøse zoologiske have, får den pludselige berømmelse og uønskede opmærksomhed fra myndigheder temperaturen til at stige og resulterer i nye vilde afsløringer om motivationerne og hemmelighederne hos Amerikas mest berygtede store katteejere.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

Gamle fjender, inklusiv Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover og James Garretson vender tilbage i den nye sæson som også byder på mord, kaos og vanvid.

Troede du, at du kendte hele historien? Bare vente… – lyder det fra Netflix i en pressmeddelelse.

Joseph Maldonado-Passage aka Joe Exotic sidder netop nu fængslet og dømt for at have hyret en lejemorder til at dræbe hans nærmeste nemesis; dyrerettighedsforkæmperen Carole Baskin.

‘Tiger King 2’ har premiere på Netflix Danmark den 17. november.
Skriv kommentar