Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se traileren til actionspionfilmen ‘Heart of Stone’ med Gal Gadot og Jamie Dornan

Se traileren til actionspionfilmen ‘Heart of Stone’ med Gal Gadot og Jamie Dornan

19/06/2023 | Flixfilm

I weekenden afslørede Netflix traileren til den actionfyldte spionfilm ‘Heart of Stone’ afsløret med stjerneskuespillere som Gal Gadot (‘Wonder Woman’, ‘Red Notice’), Jamie Dornan (‘Fifty Shades Of Grey’, ‘The Fall’) i hovedrollerne.

‘Heart of Stone’ er instrueret af Tom Harper (‘Peaky Blinders’, ‘Wild Rose’, ‘Krig og fred’) og har verdenspremiere på Netflix den 11. august 2023.

Se klippet nederst i artiklen.

I MI6-eliteenheden, ledet af agent Parker (Jamie Dornan), er Rachel Stone (Gal Gadot) tilsyneladende en uerfaren tekniker. Men hvad hendes hold ikke ved, er, at Rachel i virkeligheden arbejder for Charter – en hemmelig organisation, ukendt for selv de mest erfarne spioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Charter anvender revolutionær teknologi til at bekæmpe globale trusler. Rachel er trænet til at være den ultimative agent: fokuseret på missionen, tro mod protokollen og mistroisk over for alle.

LÆS OGSÅ:   David Beckham dribler ind på Netflix

Da en rutinemission forstyrres af den gådefulde hacker Keya Dhawan (Alia Bhatt), støder Rachels to verdener sammen. Mens hun kæmper for at beskytte Charter og overvinde alle odds, kan hendes menneskelighed vise sig at være hendes største styrke.

Foruden allerede tidligere nævnte medvirker også Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi og Paul Ready.

Se ‘Heart of Stone’ på Netflix Danmark fra den 11. august 2023.
Skriv kommentar