Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se traileren til anden sæson af ‘Sex Education’

Se traileren til anden sæson af ‘Sex Education’

10/01/2020 | Flixfilm

Se traileren til anden sæson af Sex EducationDen 17. januar har en ny sæson af komedieserien ‘Sex Education’ eksklusiv premiere på Netflix og i anledning af den snarlige premiere kan streamingtjenesten nu løfte sløret for den officielle trailer.

Se traileren nederst i artiklen.

Premieredatoen på den nye sæson falder i øvrigt på nøjagtig samme dato, som da første sæson udkom på Netflix.

I sæson 2 må Otis, som den ’late bloomer’ han er, beherske sine nyfundne seksuelle lyster, for at gøre fremskridt med sin kæreste Ola – alt imens han også må tage sig af sit nu anstrengte forhold til Maeve.

Der er samtidig et klamydia-udbrud på Moordale Secondary, hvilket sætter fokus på nødvendigheden af bedre seksualundervisning og som det kan ses i trailen er det ikke en helt ukendt person, som dukker op på skolen for at undervise de unge i hvordan de beskytter sig.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien medvirker Asa Butterfield (‘Ender’s Game’, ‘Hugo’), Gillian Anderson (‘The Crown’, ‘The Fall’), Emma Mackey (‘The Winter Lake’, ‘Eiffel’, ‘Death on the Nile’), Simone Ashley (‘Broadchurch’), svenske Mikael Persbrandt (‘The Hobbit’, ‘King Arthur)’, Samantha Spiro (‘Game of Thrones’) og Alistair Petrie (‘Rogue One’).

‘Sex Education’, der er en moderne skildring af seksuelle og romantiske oplevelser, identitet, venskab og livet som teenager, er skabt og skrevet af Laurie Nunn, produceret af Jamie Campbell og Joel Wilson.

Se ‘Sex Education‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 17 januar.
Skriv kommentar