Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se traileren til den anmelderroste Netflix-film; ‘Mudbound’

Se traileren til den anmelderroste Netflix-film; ‘Mudbound’

02/11/2017 | Flixfilm

Den 17. november har Netflix premiere på det anmelderroste familie- og periodedrama ‘Mudbound’, med bl.a. andet Carey Mulligan (‘Drive’) og Jonathan Banks (‘Better Call Saul’) i front.

Se traileren til den originale film nederst i artiklen, hvor filmskaberen Dee Ree har fanget livet i de amerikanske sydstater i 1940’erne.

‘Mudbound’ er baseret på den internationale bestseller roman af samme navn skrevet af Hillary Jordan, og er en tidløs historie om de to familier – McAllans og Jacksons – i Mississippi. De konfronterer den brutale virkelighed med hensyn til fordomme, landbrug og venskab i en efterkrigstid af modsætninger.

Rollelisten omfatter Carey Mulligan, Garrett Hedlund, Jason Mitchell, Jason Clarke, Jonathan Banks, Mary J. Blige og Rob Morgan, der skildrer de nuancerede relationer mellem de to McAllans og Jacksons familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen havde tidligere på året premiere på Sundance Film Festival, hvor den fik fremragende anmeldelser, hvor især Dees manuskript og instruktion fik ros, samt skuespilpræstationerne af Jason Mitchell og Mary J. Blige.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'We Have a Ghost'

‘Mudbound’ har på nuværende tidspunkt en score på 95% på filmkritiker-sitet Rotten Tomatoes, mens filmen rygtes at være blandt de Oscar-nominerede når de bliver offentliggjort. Det er dermed en film som streamingtjenesten har mange forhåbninger til.

Flixfilm vil også lave en anmeldelse af filmen, som vil blive tilgængelig her på sitet omkring premieredatoen.

Se ‘Mudbound’ på Netflix Danmark fra den 17. november.Skriv kommentar